24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bursa de cereale la Braila sau Galati

Porturile dunărene urmează să fie amenajate pentru exportul de cereale şi, de asemenea, o bursa de cereale urmează să fie înfiinţată în Braila sau Galati. Toţi producătorii români de cereale trebuie să ia în considerare crearea acestei burse ca o provocare, a spus ministrul agriculturii.

România va trebui să producă aproximativ opt milioane de tone de grâu în 2020, în conformitate cu strategia elaborată de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), jumătate din aceasta producţie putand fi exportata, a declarat ministrul Agriculturii Valeriu Tabara la o conferinţă de presă pe teme de agricultură.

El consideră că pentru România este foarte greu sa intre în clubul exportatorilor de grâu din lume, dar "acest proces necesită paşi mici."

Potrivit sursei citate mai sus, culturile de grâu devine profitabil numai în cazul în care producţia medie este mai mare de 3,5 tone la hectar.

Producţia de grâu din România s-ar putea ridica la 6,7 ​​milioane de tone în 2011, cu peste 15 la sută, comparativ cu 2010, an in care producţia a fost 5,6 milioane de tone, potrivit estimărilor MADR.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.