24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buzoian beat depistat in trafic fara permis auto

La data de 13.11.2013, la orele 23:35, politisti din cadrul Politiei orasului Faurei l-au depistat pe Z.Claudiu (45 de ani), din municipiul Buzau, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Depozitelor, din Faurei, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule ?i fiind sub influenta alcoolului.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea în aerul expirat o îmbibatie alcoolica de 1.38 mg/l.

Politistii l-au condus la Spitalul Faurei, unde a refuzat sa-i fie recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru savâr?irea infrac?iunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a detine permis de conducere si refuzul de a se supune recoltarii probelor biologice.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.