24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buzoiencele se prostitueaza la Braila

Două femei surprinse, de mai multe ori, că practică prostituţia pe Şoseaua de Centură a Brăilei, sunt în prezent judecate de instanţa locală.

Florica Ştefan, de 37 de ani, recidivistă, care s-a sustras urmăririi penale, este o „veterană” a şoselelor. Originară din Mărăcineni, judeţul Buzău, ea a mai fost condamnată pentru tâlhărie şi prostituţie.

Cea de-a doua prostituată, Georgiana Mădălina Poteraşu, de 21 de ani, este domiciliată în Costeşti, judeţul Buzău, însă a „produs” bani la Brăila.

Alte cinci fete, dintre care patru minore, au fost anchetate în acelaşi dosar penal, însă au fost scoase de sub urmărire penală.

Respectivele au primit câte 500 de lei amendă administrativă, din ordinul procurorului Robert Gabriel Pătrănoiu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila.sursa: viatabrailei.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.