24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CET inca isi tine in frig abonatii

Chiar daca 1 noiembrie a trecut - data la care CET Braila promisese reluarea furnizarii de caldura, brailenii care inca mai sunt racordati la serviciile acestei institutii stau in frig in casa si sunt privati de apa calda, igiena corpului facanduse cu apa incalzita la aragaz si spalat la lighean. Brailenii inca mai asteapta, noroc ca vremea totusi a fost blanda, oferind temperaturi destul de mari pentru aceasta perioada a anului. Este bine de stiut ca CET beneficiaza de cuirent electric (care fusese intrerupt din cauza datoiilor), dar se mai asteapta unda verde de la furnizorul de gaz care inca nu a reluat furnizarea catre institutie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.