24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CF Braila: Infrangere la limita la Tulcea

Antrenorul de la CF Braila, Ion Viorel este nemultumit dupa infrangerea cu 2-1 de pe terenul Deltei Tulcea, dupa ce echipa sa a condus la pauza, in urma unei prestatii bune. “Vioara” a criticat si prestatia arbitrului central Marcel Barsan, din Bucuresti.

Tehnicianul a spus, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca Braila este o echipe curata, cu un joc bun, insa nu a promovat din cauza situatiei financiare precare.

“Sunt foarte suparat, pentru ca am prestat un fotbal foarte bun, am condus cu 1-0 la pauza, dar am pierdut cu 2-1. Nu am criticat niciodata arbitrjul dupa meci, dar pe acest arbitru nu pot sa-l cataloghez”, a spus Ion Viorel, in emisiunea “Fotbal la matineu”, realizata de Horatiu Sima.

“Braila avea patru puncte anul trecut, am venit cu sufletul deschis si am facut o echipa competitiva din nimic. Am curajul sa jur ca niciunul dintre jucatorii mei nu joaca la pariuri. Braila nu a fost in nicio mizerie de cand sunt aici, dar nu suntem in Liga I din cauza mai multor factori. Ma bucur ca am demonstrat lumii ce fotbal practica Braila, dar sunt suparat pe rezultat. Intotdeauna, antrenorul Ion Viorel vrea sa castige”, a adaugat antrenorul.

“Echipa mea a avut o prima mizera in acest campionat, de 500 de lei. Eu am am avut nebunia sa vreau sa promovam, dar trebuie sa recunoastem ca nu puteam”, a mai spus Ion Viorel.


Sursa: sptfm.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.