24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CF Braila are meci sambata cu Delta Tulcea

Sambata, 12 noiembrie au loc cea mai mare parte a partidelor etapei a 13-a din cadrul ligii a II-a la fotbal, runda in cadrul careia CF Braila va juca pe teren propriu in compania echipei Delta Tulcea, cu incepere de la ora 13, intrucat meciul de pe „Municipal”-ul brailean va fi televizat in direct de catre postul Dolcesport 2! 

Pentru formatia antrenata de Ion Viorel, jocul cu Delta Tulcea reprezinta ultimul mare test de capacitate pe teren propriu din sezonul fotbalistic de toamna, chiar daca braileniii vor mai juca un meci pe teren propriu in ultima etapa cu Gloria Buzau.



sursa: infobraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 



 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.