Noutati :

  

 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CF Braila devine lider in seria 1

Potrivit siteului anuntul-brailean.ro echipa de fotbal de suflet a braileanilor, CF Braila, a devenit liderul seriei 1 a Ligii 2 la fotbal, ajutata fiind si de faptul ca ocupanta locului 1, Sportul Studentesc a pierdut la masa verde meciul din primna etapa a returului.

1-0 pentru CF Braila
: Min 56 1-0 Pungă trage de la 30 de metri, Perianu scapă mingea în faţă şi Rusu, talonat de Rădoi, reuşeşte să împingă mingea în plasă.

Dupa aceasta victorie muncita, echipa noastra urca pe primul loc in Liga 2 seria 1 cu un numar de 26 de puncte. Mai multe detalii pe site-ul nr. 1 de anunturi online din Braila, anuntul-brailean.ro.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.