24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CF Braila il nemultumeste pe Gheorghe Bunea Stancu

Membrii Consiliului Judetean Braila au hotarat, in ultima sedinta CJ, sa dea mai multi bani pentru dezvoltarea activitatii sportive a Clubului de Fotbal Braila.

Mai exact, este vorba de "doua miliarde bani vechi", dupa cum a anuntat chiar presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.

Printre altele, el a mentionat ca a purtat recent o discutie cu reprezentantul clubului si cu antrenorul, pentru a planui viitorul echipei.

"Le-am spus ca nu suntem multumiti si ca o sa va transmit si dumneavoastra asta. Vrem mai mult de la fotbal, pentru ca am investit in fotbal, pentru ca am creat un sistem de seriozitate in ceea ce priveste aprobarea acestui capitol, pentru ca au inceput oamenii sa vina la stadion", le-a transmis presedintele CJ colegilor sai.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.