24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CF Braila invinge la limita pe FC Botosani

În chiar secunda a 15-a, brăilenii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, corect acordată, după ce Pălimaru a fost faultat clar în careu de către Dinu. Acelaşi Pălimaru a executat penalty-ul, impecabil, şi meciul începea practic de la 1-0 pentru CF Brăila! După aceea s-a jucat mai mult la centrul terenului, iar în minutul 17 brăilenii majorează scorul: portarul oaspeţilor, Curilileac a degajat total neinspirat o minge în Câmpeanu, aflat la 15-16 metri, iar apoi mingea s-a dus în plasă, după ce brăileanul a profitat din plin de gafa botoşăneanului: 2-0! Până la pauză, ambele formaţii au mai avut câteva situaţii de a marca, dar brăilenii Pălimaru (min. 33 şi 44) şi Puşcaşu (min. 38), precum şi botoşănenii Matiş (min. 26) şi Ghiceanu (min. 35) au ratat golul care ar fi putut modifica tabela de marcaj.

După pauză botoşănenii au fost mai mereu primii la minge, dar devensiva brăileană rezistă eroic, la baionetă! Cu toate astea, Bucuroiu a scos de sub transversală mingea expediată de Ghioceanu (min. 60), iar Axinte a reluat de puţin pe lângă centrarea lui Matei (min. 72). Brăilenii au încercat şi ei câte ceva la poarta moldovenilor, dar nu şi-au creeat absolut nicio fază de gol care să schimbe tabela. Presiunea oaspeţilor dă roade în minutul 83, atunci când Ghiceanu a profitat de gafa lui Bucuroiu şi a redus din handicap: 1-2!


sursa:prosport.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.