24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CFR Calatori face reduceri la transport de 25 la suta

Vara este sezonul vacantelor iar cei care nu au masina personala apeleaza la transportul cu trenul pentru a se deplasa in diferite calatorii: fie la munte, fie la mare, fie la vreo ruda din departare.

CFR Calatori cauta sa ii atraga pe cei care folosesc des transportul cu trenul punandu-le la dispozitie un card pentru reduceri. 

“Primii 1000 de călători beneficiază de carduri TrenPlus”, prin noul produs pasagerii putând să achiziţioneze bilete cu 25% reducere din tariful integral de transport.

Cardul costă numai 80 lei; poate fi procurat în baza unei cereri de către orice persoană, de la orice staţie CFR şi agenţie de voiaj CFR; este nominal şi netransmisibil şi are o perioadă de valabilitate de un an. Reducerea amintită nu se cumulează cu alte facilităţi sau reduceri stabilite.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.