24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CJ Braila modernizeaza sistemul de apă cu bani de la BERD

Ieri, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Brăila, s-a aprobat semnarea contractului cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care va permite reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă din zona de competenta a judetului Braila.

"Cred că este o alegere bună în ceea ce priveşte cifrele şi dobânda pe care am contractat-o, este mult mai bună decât ne oferea România", a declarat presedintele CJ Braila, d-ul Gheorghe Bunea Stancu în cadrul şedinţei. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.