24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CUP Dunarea Braila opreste apa in cartierul Brailita

Din motive de execuţie a unor lucrări de extindere a reţelelor de apă. Angajatii uzinei vor efectua lucrari in zona. De Ziua indragostitilor, locuitorii cartierului Brailita raman fara apa potabila. Companiei de Utilităţi Publice (CUP) Dunărea Brăila si-a instiintat utilizatorii printr-un comunicat in care se precizeaza ca astazi, 14 februarie, în intervalul orar 9.00 - 17.00, furnizarea apei va fi intrerupta pentru execuţia unor lucrări de extindere a reţelelor de apă.  Atat locuitorii de la case cat si cei din blocurile din zona vor fi privati de apa in intervalul 9.00-17.00.

Compania a tinut sa "Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste lucrări şi-i asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt" indicand locuitorilor din perimetrul afectat sa "îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei".
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.