24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cabinele de vot ii asteapta si pe tineri

Este bine stiut ca majoritatea persoanelor care voteaza face parte din randul varstnicilor, cei care au prins constiinta dreptului de a vota. Tinerii nu sunt deloc atrasi de momentele electorale, momente pentru care altii s-au razboit si au pierit in lupta pentru libertate, pentru democratia de acum. Pe 9 decembrie, la alegerile parlamentare, sunt asteptati la urne si tinerii iar proiectul "GO TO VOTE!", derulat in perioada  24 - 25 noiembrie, la Brăila îşi propune să încurajeze participarea la vot a cetăţenilor, în special a tinerilor care au împlinit 18 ani.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.