24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Sanatate Galati

Cabinet Biorezonanta SCIO MED Galati

Cabinet Biorezonanta SCIO MED Galati - ACREDITARE IMUNE (International Medical University of Natural Education )
       SCIO (Scientific Consciousness Interface Operations System) este cel mai complex si complet dispozitiv de testare si tratament prin biorezonanta din lume. Aparatul SCIO a fost creat de Bill Nelson, cercetator în cadrul NASA, doctor în medicina, fizica cuantica si inginerie electronica si a fost folosit pâna acum câtiva ani numai de armata si serviciile spatiale americane.
    Aparatul detecteaza toate disfunctiile organismului uman care se manifesta printr-o dezechilibrare energetica. Afectiunea poate fi cronica, acuta sau pe cale de a se instala.
        Precizia sistemului este bazata pe decenii de cercetari în medicina de bioenergie si biorezonanta (scanare electrodermica) (EDS) . Cu ajutorul acestui aparat se poate face atat testarea nivelului de sanatate cat si terapia corespunzatoare. Sistemul nu este invaziv, nu este dureros, nu se folosesc substante chimice, radiatii nocive etc . Evaluarea starii de sanatate in mai putin de o ora cu Sistemul SCIO - cel mai performant dispozitiv de biorezonanta ! Toate investigatiile cu un singur aparat si intr-un singur loc! Nu stati la cozi, nu vi se recolteaza probe de sange, total neinvaziv, nedureros, 100% sigur si cu costuri reduse!
        Acest aparat este reprezentativ pentru trendul medicinei secolului XXI, fiind neinvaziv, ecologic, fara efecte secundare, stimuland resursele proprii de vindecare ale organismului pentru eliminarea bolii sau ale oricarei disfunctii. Tratamentele sunt puternice , in profunzime la nivel celular refacand tesuturi ale sistemului neuronal, sistemului osos, sistemului muscular .

Adresa: Tiglina I,A5 parter (langa Vodafone)- s-a mutat chiar langa Biserica Sf Vasile si Liceul Auto ,Bloc 1B ,apt 1; Galati
Tel programari: 0769038111 | 0769038111

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.