24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Cabinete medicale

Cabinet Medical Individual Dr Draghici Ionela Medic de familie

Avem deosebita placere de a va aduce la cunostinta ca s-a deschis in orasul Braila, cabinetul medical individual privat Dr. Ionela Draghici, situat in zona centrala a orasului, echipat si amenajat conform standardelor europene, unde puteti beneficia de consultatii de medicina generala profesionale intr-un mediu placut si relaxant.
     Misiunea acestui cabinet este de a oferi fiecarui pacient in parte, nu doar diagnosticul, tratamentul si consilierea medicala de care are nevoie, ci si timp si atentie, pentru a construi o relatie pacient - medic durabila, bazata pe incredere reciproca si profesionalism.

Consultatii si tratamente de medicina generala.
Tratamente injectabile intramusculare la cabinet si la domiciliu.
Ecografie abdomino-pelvina la cabinet si la domiciliu.
Eliberare certificate medicale prenuptiale.
Recomandare si interpretare analize medicale.
Determinare glicemie.
Teste rapide urina.
Consult la domiciliu.
 
Adresa: Plevna 64, Bl.D3, Sc.C, Ap.32, Parter
Telefon:  0374 032966
Mobil: 0740 210884

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.