24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cai pe Obiectiv Vocea Brailei si Info Braila

Cai pe Obiectiv Vocea Brailei si Info Braila. Cauti ultimele stiri despre caii despistati de protectia animalelor in Braila? Le citesti pe ambele pe Forum Braila! Diferenta de Cai este de la sursa, unii spun 3 altii 5 !  Cine a scris primul, ramane de vazut !

Un reprezentant al protectiei animalelor Braila a sesizat politia dupa ce a observat un autovehicul ce transporta intr-un mediu neadecvat mai multi cai. Conform veterinarului din comuna Viziru, doar trei dintre ei aveau documentele de transport in regula. (InfoBraila)

Cinci cabaline au fost cazate temporar la o fermă din Viziru, fiindcă nu aveau documentele de transport în regulă. Proprietarii lor au fost amendaţi cu 3.000 lei. Cazul a fost sesizat autorităţilor de către reprezentantul unei asociaţii de protecţie a animalelor din Brăila. (Obiectivbr)

Ce ii drept , Viata Brailei avea si ea aceeasi stire, dar nu o gasim acum ! 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.