24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cainii fara stapan din Mangalia vor fi sterilizati gratis

In cursul lunii august cainii fara stapan din Mangalia vor fi sterilizati cu ajutorul unei fundatii. Fundatia Vier Pfoten România in colaborare cu Primaria Mangalia vor steriliza gratuit caini si pisici in luna august.

Sterilizarile se vor derula in Biobaza Mangalia, un adapost de animale fara stapan din subordinea Primariei. Echipa VIER PFOTEN va fi compusa din 2 medici veterinari si alti 6 prinzatori si tehnicieni veterinari. Timp de o luna, echipa va asigura prinderea, sterilizarea, deparazitarea, marcarea cu crotal si returnarea animalelor in teritoriu.

'Cainii fara stapan reprezinta o problema spinoasa care, din păcate, in Mangalia s-a amplificat in ultimii ani. Actuala administra?ie a orasului se preocupa in prezent de aplicarea mai multor proiecte împreuna cu ONG-urile de profil, pentru sterilizarea câinilor comunitari si reducerea numărului de animale abandonate pe străzile orasului', a declarat edilul municipiului Mangalia, Radu Cristian.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.