24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Campania electorala va cuprinde intreg judetul Braila din 10 mai

Campanie electorală se apropie cu paşi repezi. Au mai rămas trei zile, până pe data de 10 mai, când şefii de campanie electorală ai partidelor şi candidaţii la fotoliile de primari, preşedinţi de Consiliu Judeţean sau consilierii acestora, vor începe “munca de teren” timp de o lună de zile.

Primăria municipiului a finalizat tabelele şi repartizarea brăilenilor pentru secţiile de votare, de asemeni s-au stabilit şcolile şi sediile unde se va vota, iar din această săptămână fiecare partid va şti unde îşi va face “imagine” pe cele 60 de panouri electorale.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.