24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Campanii agricole cu tractoare neinregistrate legal

Politistii dau nas in nas cu agricultori care uita sa isi plateasca darile aferente detinerii si folosirii de utilaje agricole. Astfel, in plina campanie agricole, politistii aplica amenzi celor care sunt prinsi cu utilajele folosite in agricultura fara a avea platite taxe, impozite, rovigniete sau asigurari.

Vineri, 31 iulie, la ora 10.40, poliţişti din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe raza comunei Roşiori, l-au depistat pe M. Liviu (39 de ani), din comuna Traian, judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea un tractor ce tracta o remorcă, pe DJ 211D, în afara localităţii Roşiori.

Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date ale poliţiei şi au stabilit că ialomiţeanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi că remorca nu este înregistrată în circulaţie. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.