24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Campionat National de Dirt-track la Braila

Sambata pasionatii de dirt-track au putut asista in Braila la o cursa de dirt-track. Nu una oarecare ci una oficiala, parte integranta din Campionatul National de Dirt-track. A avut loc prima etapa a acestui campionat.

Evenimentul sportviv a debutat la ora 16 cand s-au intrecut de-a lungu a sapte etape juniorii dupa care a venit randul sebiorilor pentru 20 de manse.

Castigatorul incoronat al seniorilor a fost Alexandru Toma obtinand 15 puncte, iar la juniori s-a remarcat Gabriel Comanescu cu 10 puncte.

Activitatea se reia pe 9 iunie cand vor fi participanti din 7 tari.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.