24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Candidatii fara punga sunt pe dunga

"N-am găsit altă rimă" asa cum "Mateiaş" interpretat de Mircea Diaconu incerca sa isi convinga seful, regretatul Toma Caragiu, ca fabula e fabula ! 

Presupunem ca ati citit titlurile, ultimelor doua zile, din ziarele online (ca tiparit e numai unul) din Braila.

Intrebare: ce credeti ca s-a intamplat cu atitudinea intransingenta a formatorilor de opinie (nu informatori) care pana mai ieri erau "Robin Hood" in politica si administratia braileana si acum aflam de la unii, ca nu stiu ce candidat de la ARD (ARD este "Maria cu alta palarie" care l-a sustinut la alegerile locale pe Diacomatu), Daniel Mitrofan in speta, nu are ca cauta in alegeri sau ca Sergiu Diacomatu face nu stiu ce aliante cu Cristian Rizea?

Nu cumva ati incurcat personajele si taberele politice? Sau "bate vantul" prin visterii si nu realizati BVC-ul pe anul acesta? Asteptam un raspuns obiectiv si acceptam comentarii "la obiect" de la cei care isi duc viata in braila. Si inca ceva: am fi pus in ghilimele "pe dunga" dar... !

Pentru a va descreti fruntile, va prezentam, cum sta treaba cu "Nu am gasit alta rima" 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.