24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canicula incepe sa faca victime printre braileni

Vremea cu temperaturile extrem de ridicate aduc disconfort si stari confuze, de slabiciune care pot duce la lesin. Căldura afectează din ce în ce mai mulţi brăilenii, doi dintre ei au căzut leşinaţi pe stradă, iar în ajutor le-a venit personalul medical de pe Serviciul de Ambulanţă. Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut semnificativ în ultimele zile, în special pentru cei care au afecţiuni medicale şi disconfort din cauza caniculei.

Prefectul judeţului Mihaela Marcu: Am convocat comandamentul de permanenţă, toate primăriile din judeţ, Inspectoratul Teritorial al Muncii este deja în control la angajatori pentru a se vedea dacă angajaţii primesc apă. De asemenea am cerut implicarea Direcţiei de Sănătate, organelor competente pentru verificarea spaţiilor pentru alimente, dacă sunt corespunzătoare la astfel de temperaturi ridicate


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.