24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canicula pune bete in roate si transportului feroviar

Temperaturile caniculare modifica orarul transportului feroviar. Trenurile trebuie sa isi adapteze viteza la conditiile impuse de vreme, iar calatorilor nu le ramane decat sa se inarmeze cu rabdare sau sa fie bine informati, in momentul in care vor sa isi achizitioneze un bbilet de calatorie cu trenul, asupra vremii.

Circulaţia feroviară se va desfăşura cu restricţii de viteză până duminică, din cauza temperaturilor ridicate care se vor înregistra în aer şi implicit la nivelul solului, trenurile urmând să înregistreze întârzieri la sosirea în staţiile de destinaţie, se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA.

Administraţie Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben şi cod portocaliu de caniculă, valabilă în perioada 23 - 26 august 2012.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.