24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cantec si voie buna in acest weekend la Braila

Spectacol de muzica populara in toata splendoarea pe Esplanada Dunarii din Braila. In acest weekend muzica populara va rasuna la microfon pe scena deschisa de pe faleza Dunarii brailene. Are loc ediţia a VI-a a Festivalului Internaţional de Folclor “Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării”. Vor intra în concurs 31 de interpreţi de muzică populară, 22 din România şi 9 din străinătate.

Pentru trei zile Timp de două zile, vineri şi sâmbătă, interpreţii de muzică populară români dar si straini vor canta si incanta juriul si scpectatorii prezenti la eveniment.

Organizatorii concursului sunt: Consiliul Judeţean şi Centrul de Cultură Brăila, care îşi propun şi la această ediţie redescoperirea, valorificarea şi promovarea creaţiilor populare şi afirmarea de noi interpreţi ai genului vocal destinat prin definiţie să sporească bogăţia spirituală a tuturor locuitorilor de la Dunăre şi nu numai.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.