24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Care sunt sectiile de votare pentru referendum in Braila?

Unde mergem sa votam pe 29 iulie? Cetatenii braileni, care vor sa isi exercite acest drept, trebuie sa stie ca pot vota in orice oras al tarii s-ar afla. Prezenta la vot pentru referendumul care va decide daca Basescu va ramane sau nu in continuare presedinte, nu mai este conditionata de aflarea in orasul de domiciliu al cetateanului.

In ceea ce priveste sectiile de votare pentru referendumul din 29 iulie, in şedinţă publică se vor stabili secţiile de votare. La alegerile locale au fost 279 de secţii.

De principiu, vor fi aceleaşi secţii de votare, în cadrul unităţilor de învăţământ. Deocamdată, consilierii nu au stabilit toate detaliile, însă se vor întruni pentru a aproba lista secţiilor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.