24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cartierele galatene inca sunt blocate de zapada

Zeci de galateni  sunt revoltati în legătură cu această situaţie. "Nu doar cei care stau la bulevard plătesc impozite", ne-a spus cei mai mulţi dintre oamenii nemulţumiţi. Şi în judeţ se circulă foarte greu pe o serie de drumuri, mai ales din cauza gheţii şi poleiului.

Chiar dacă autorităţile locale s-au mişcat foarte bine în ceea ce priveşte deszăpezirea arterelor importante ale Galaţiului, iar traficul n-a fost blocat nicio secundă în oraş, pe multe  dintre străzile secundare situaţia este dezastruoasă. Cele mai multe dintre căile de acces din cartiere sunt acoperite, în continuare, de gheaţă, zăpadă şi polei, spre nemulţumirea celor care locuiesc în zonăsursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.