24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cartierul Tineretului realizabil cu ajutorul viceprimarului Danaila

Proiect de locuinte pentru tineretul din Braila. Viceprimarul danaila vrea sa ridice Cartierul Tineretului, proiectul cu care i-a cucerit pe alegatori in timpul campaniei electorale locale. Liberalul brăilean a spus că isi doreste ca acest proiect să devină realitate.

„Îmi voi susţine în continuare proiectul propus în campania electorală „Cartierul Tineretului”. Proiectul vizează atribuirea tinerilor care au drept în baza legii 15/2003 teren în folosinţă gratuită şi pentru a le pune la dispoziţie de către autoritatea locală a trei sau patru proiecte de casă din care ei să aleagă şi să poată înceapă construcţia caselor imediat. Acest lucru înseamă că nu mai sunt nevoiţi să obţină avize şi să piardă timpul cu elaborarea acestor proiecte. Probabil până la sfârşitul anului se vor face câţiva paşi pentru achiziţionarea acestor proiecte şi pentru stabilirea criteriilor clare în baza cărora vom atribui terenurile”, a declarat Alexandru Dănăilă, viceprimar al Municipiului Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.