24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casa Corpului Didactic Braila si jocurile de noroc

Cadrele didactice din Braila dar si brailenii vizitatori obisnuiti ai siteului ForumBraila se pot intreba despre legatura bizara formulata de noi in titlul articolului.

Ei bine, siteul (pagini web) Casei Corpului Didactic Braila va invita sa jucati online tot felul de jocuri de noroc: poker (indicat pentru profesorii de matematica sau fizica pentru ca isi calculeaza repede odds-ul) sau pentru profesorii de stiinte "mai putin exacte" carora le-ar prinde bine putina adrenalina la un whist sau septica online.

Cei drept, am fortat putin nota, si nu gandim ca profesorii nu au altceva sa faca decat sa joace carti online, in schimb, cei care se ocupa de imaginea online a acestei organizatii, ar trebui sa "plece acasa", in limbajul economie de piata "esti demis".

Nu stim daca intra sau nu in comepetanta ISJ Braila, dar daca da, asteptam si parerea inspectorului general. Din motive pur concurentiale nu scriem numele siteului in schimb va prezentam, in sustinerea noastra, un print screen al paginii:

UPDATE 10.11.2012: Urmare a acestui articol siteul a fost mutat. Noua adresa a siteului CCD Braila o gasesti la pagina: Casa Corpului Didactic Braila (CCD) are un nou site
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.