24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casa nesupravegheata tine usa deschisa hotilor

În urma investigaţiilor efectuate în teren de poliţişti de la Secţia 1 de Poliţie Rurală Brăila, în cauza privind furtul comis în ziua de 3 ianuarie 2014, când persoane necunoscute au pătruns în imobilul localnicei G.Marioara, din satul Gulianca, şi au sustras mai multe bunuri, a fost identificat S.Sorin (19 ani), din satul Gulianca, comuna Salcia Tudor, căruia i s-a probat că este autorul furtului.

Poliţiştii au stabilit că acesta, profitând de faptul că partea vătămată era plecată din ţară, iar locuinţa a rămas nesupravegheată, în perioada 4.11.2013- 3.01.2014, a pătruns prin efracţie în casă şi a sustras un televizor LCD, un cort, un telefon mobil, produse cosmetice şi alte bunuri, pe care le-a comercializat unor persoane din comuna Salcia Tudor.

Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a localnicului, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.