24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casnicia longeviva este premiata de autoritatile locale

Casatoria sta la baza intemeierii unei familii, celula de baza a oricarui stat.Uniunea dintre un barbat si o femeie ar trebui sa fie pentru toata viata, incununata cu bucurii dar si necazuri, cu respect si armonie. Din pacate, in zilele noastre, cazurile in care cuplurile reusesc sa fie longevine in  casniciile lor devin rare, tot ma multi apeland la divort pentru "nepotrivire de caracter", in cel mai bun caz.
Braila are insa 100 de cupluri care au mai bine de 5 de ani petrecuti impreuna. Mai bine de 100 de cupluri brailene au fost premiate si cinstite in Sala Oglinzilor din incinta Teatrului "Maria Filotti" de catre Consiliul Local Municipal si edilul sef, Aurel Simionescu. Batranii au fost rasplatiti cu suma de 500 leisi au ascultat cu bucurie un comcert sustinut de 15 elevi de la Palatul Copiilor. 2012 este al cincilea an in care autoritatile locale aleg sa premieze cuplurile longevive.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.