24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Constructii Galati

Cassela Prod Galati hidroizolatii constructii civile si industriale

Incepand din 1993, Cassela Prod Galati continua sa-si extinda gama de servicii, initial in domeniul constructiilor, apoi hidroizolatii si transporturi, acum este in masura sa ofere clientilor sai solutiile optime.
   Cassela Prod Galati prin experienta acumulata pe parcursul a mai mult de 10 ani, are solutia unei hidroizolatii ce prezinta garantia unei lucrari durabile si calitative.
   Societatea noastra executa urmatoarele tipuri de hidroizolatii:
    Hidroizolatii hale industriale
    Hidroizolatii terase circulabile si terase necirculabile
    Hidroizolatie terase bloc
    Hidroizolatie acoperisuri
    Hidroizolatii fundatii
    Hidroizolatii piscine
  Profesionalismul, calitatea materialelor si preturile accesibile constituie o garantie a faptului ca dumneavoastra, clientii nostri, veti fi intotdeauna multumiti de colaborarea cu firma noastra.

Adresa: Str. Grivita, nr. 93, Galati
Telefon: 0721 205.170

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.