24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Castelul de Apa are sperante de reabilitare din 2013

Cel putin asa promit autoritatile locale brailene. Documentele accesarii fondurilor necesare reabilitarii Castelului de Apa din Gradina Mare sunt pe rol si o data cu venirea lui 2013 lucrarile de reconditionare ar putea incepe. Castelul de Apa va deveni muzeu dar si observator astronomic. Partea proasta este ca Primaria Braila nu are in plan si refacerea sistemului rotativ al Castelului de Apa, inovatie a braileanului Nicolae Gazea, care permitea o mişcare de 360 de grade în circa 60 de minute.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.