24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Castelul de apa din Gradina Mare a Brailei va fi reabilitat

Brailenii care adora sa isi petreaca dupa-amiezele printre copacii din Gradina Mare, privind la statuia lui Eminescu si facand poze sau admirand Castelul de apa, au motiv de bucurie. Autoritatile locale sunt convinse sa treaca in planul de reabilitare si Castelul de apa si sa reinvie diverse activitati in incinta lui. In anii ‘90, in “Castel” functiona o berarie, la parter, o cofetarie, la primul etaj, un restaurant, la al doilea etaj si un bar rotativ pe acoperis, bar asemantor celebrului “Rainbow” din New York.

Primarul municipiului, Aurel Simionescu: Vom depune proiectul pentru Castelul de Apa pe Planul de Integrare sI Dezvoltare Urbana. Castelul de Apa a ridicat ani de zile multe probleme, facand obiectul diverselor actiuni ale unor persoane care si l-au adjudecat. A revenit in administrarea municipalitatii si am decis refacerea expertizei necesare implementarii proiectului de reabilitare a lui.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.