24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catalin Boboc vrea functia de vicepresedinte al CJ Braila

Campania si lupta electorala a trecut, insa a ramas lupta si dorinta pentru o functie si o pozitie cat mai buna in noile structuri de conducere locale si judetene. Aici ne referim in mod deosebit la lupta pentru cele doua posturi de vicepresedinte al Consiliului Judetean Braila.

Pentru unul din posturi, se pare ca, este interesat actualul conducator al PNL-istilor braileni, Catalin Boboc.

Desi, tinta lui politica majora este de a obtine un post de senator de Braila la urmatoarele alegeri parlamentare, proaspatul consilier judetean nu mai doreste sa renunte la acest loc (asa cum a promis, se pare, inainte de alegerile locale), ci, mai mult, doreste unul din "scaunele" de vicepresedinte al CJ Braila.

Avand in vedere pozitia ocupata in PNL Braila precum si rezultatele obtinute de USL la alegerile care tocmai s-au incheiat, dorinta presedintelui organizatiei judetene a PNL Braila pare intemeiata.

Ce nu intelegem este, de ce Catalin Boboc, daca are "aspiratii" de senator, doreste sa ocupe o functie foarte importanta in stuctura de conducere a judetului nostru pentru numai 3 luni ?

Rautaciosii sau carcotasii ar spune ca e vreo "chiftea", un "ciubuc" sau vreo "acadea" !

Aiurea ! Intuitia noastra spune ca, motivul pentru care Catalin Boboc doreste acest post este "sa isi faca imagine" !!!

Si-o fi dat omu' seama ca nu este de ajuns si suficient sa faci parte dintro alianta aflata "pe val" pentru a castiga in alegeri ?

Noi zicem ca da ! Iar cel mai bun exemplu este Diacomatu care il bate pe d-ul Bobo c la toate capitolele, vorba lui Mahomed "pacat ca nu esti ... PNL-ist" !

In ceea ce priveste "imaginea" , ii reamintim d-lui Boboc Catalin ca "Obiectiv Vocea Brailei (chiar si sub forma de pamflet) recomanda si un raspuns: "Boboc va răspunde cu bucurie în glas că s-a pregătit pentru a deveni preşedinte. (...) Că, în sfârşit, are acte în regulă pentru a putea sta la masă cu Cibu şi cu Varga."


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.