24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce interese apara Sergiu Diacomatu

Declaratie soc, a candidatului sustinut de PPDD, Sergiu Diacomatu, facuta cu ocazia anuntarii candidaturii la presedentia Consiliului Judetean Braila. Diacomatu Sergiu si Ionut ne precizeaza inca de la inceput a cui interese le va apara dupa ce va fi ales presedinte al CJ Braila.

Iata ce a declarat:

"Prima formaţiune cu care am finalizat discuţiile privind susţinerea mea ca şi candidat independent sunt cei de la Partidul Poporului, cărora le mulţumesc pentru încrederea acordată şi vreau să-i asigur că nu îi voi dezamăgi şi voi reprezenta şi interesele dânşilor, în egală măsură cu cele ale tuturor brăilenilor", a spus Diacomatu.

Asteptam cu nerabdare sa ne raspunda la cateva intrebari:

  • ce va face daca interesele partidului care il sustine nu coincid cu cele ale brailenilor ?
  • care sunt interesele PPDD ?
  • daca in calitate de viitor presedinte a CJ Braila, va accepta sa participe la licitatiile organizate de CJ, firmele Tancrad Galati sau Concivia Braila ?
  • ce proiecte are in vedere a le finaliza in timpul mandatului ?
  • cu cine va face aliante post electorale, pentru a avea o majoritate in Consiliu ?


Totodata, pentru ca Diacomatu Sergiu, uita sau nu vrea sa spuna tot adevarul brailenilor, ForumBraila va informeaza ca printre sustinatorii ascunsi sa afla nume precum: Constantin Cibu – UNPR, Constantin Dumitriu – PDL, Laurențiu Chiru – PNȚCD.


Si daca este asa, de unde atata "independenta" ? Sau ati ajuns la concluzia ca "da mai bine" in ochii fraierilor de alegatori ?


Citeste si...

  

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.