24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce mai face Huidu Stiri si Noutati

"Șerban Huidu trebuie să se întoarcă la profesia lui, pentru că o face foarte bine. Nu trebuie să ia nicio decizie până când nu se finalizează ancheta", a spus Sergiu Nicolaescu la Acces Direct.

Regizorul a spus că nu a avut niciun accident în viața lui și că încearcă întotdeauna să ghicească ce se poate întâmpla atunci când conduce mașina. 

Cronica Carcotasilor noua emisiune TV fara Serban Huidu

Serban Huidu va fi inlocuit de Codrut Keghes, alias "Dezbracatu'" la Cronica Carcotasilor, in urma deciziei lui Hudiu de a se retrage din viata publica dupa accidentul din 16 octombrie, spun surse din cadrul postului Prima TV.

Mihai Gainusa a declarat pentru Jurnalul National ca editia din aceasta seara "va fi o emisiune despre emisiune. O sa fie ceva diferit, o discutie cu invitati".

Editia nu va avea scopul de a-l apara pe Serban Huidu​, cel putin asa sustine colegul sau. "Nu este vorba despre apararea lui Serban sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Carcotasilor» si al echipei, fara Serban", a precizat Gainusa.

Citeste toate stirile despre HUIDU in Ziare de Azi online
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.