24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Servicii Galati

CeluHome Service Galati reparatii electrocasnice

CeluHome Service Galati este una din putinele firme specializate in Italia punand baza pe reparatii masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare, frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice, congelatoare, aer conditionat, aragazuri - cuptoare, avand colaborare cu cele mai importante firme din domeniu.
      Firma CeluHome Service a fost infiintata in anul 2000 in Italia de Maricel cu un portofoliu de servicii de intretinere , reparatii si montari aparate electrocasnice.
    Cu o vasta experienta acumulata pe parcursul anilor in Italia, Maricel hotaraste intoarcerea in Romania in anul 2008 unde decide sa deschida o societate cu acelasi profil (reparatii electrocasnice).
In prezent, firma ofera servicii de reparatii atat la domiciliul clientului cat si in laboratoarele proprii dotate cu aparatura moderna, testere pentru diagnosticarea defectelor si personal calificat.
     Suntem o echipa tanara care a reusit sa castige increderea unui numar foarte mare de client din toate zonele pe care le acoperim respective:

BUCURESTI, ILFOV, URZICENI, PLOIESTI SI IMPREJURIMI , BUZAU, RAMNICUL SARAT, FOCSANI, TECUCI, BRAILA, GALATI ,

    CeluHome Service isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor servicii  de calitate la cele mai bune preturi.
Raportul calitate – pret al produselor si serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata,  iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.
Suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre.
CeluHomeService ofera  servicii de reparatii si intretinere

    frigidere
    combine frigorifice
    lazi frigorifice
    camera frigorifice
    congelatoare
     masini de spalat rufe
     masini de spalat vase
     uscatoare
    masini de spalat rufe si vase
    frigidere , lazi frigorifice (de uz casnic si industrial)
    combine frigorifice (de uz casnic si industrial)
    congelatoare
    aer conditionat
    aragazuri – cuptoare

Email: office@celuhomeservice.ro
Telefoane: 0724102705; 0756747345; 0762380057

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.