24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cercetata penal pentru introducere de obiecte interzise in penitenciar

Incercarea de intoducere a unui telefon mobil in penitenciar i-a pus pe politisti cu ochii pe ea. Ieri dimineaţă, la orele 9:10, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Tichileşti au fost sesizaţi de conducerea Penitenciarului de Minori şi Tineri Tichileşti, cu privire la faptul că angajaţi ai unităţii au depistat-o pe S.S. (56 de ani), care a încercat să introducă în penitenciar un telefon mobil.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de introducere de bunuri şi obiecte interzise în penitenciar.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.