24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cercetati pentru distrugerea unui teren cu lucerna prin aratura

La data de 29.09.2013, la orele 10:30, D.Valentin (38 de ani), din comuna Movila Miresii, a reclamat faptul că administratorul unei societăţi agricole, Z.Ionel, a distrus, prin arătură, suprafaţa de 0.80 ha din terenul cultivat cu lucernă, care aparţine tatălui său, D.Enache (70 de ani), şi care este situat în extravilanul comunei.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au găsit un tractor agricol staţiona şi pe mecanicul G.Ilie (56 de ani), din comuna Movila Miresii, care a confirmat că a arat suprafaţa respectivă de teren.

Valoarea pagubelor a fost estimată de partea vătămată la suma de 2.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.