24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cersetorii braileni au fost intimidati de politisti

Zi de zi brailenii sunt asaltati de persoane, fie copii fie adulti sau batrani, care le cer bani sau alimnte, in autobuz, la coltul strazii, in magazine sau intersectii. Politistii braileni au luat atitudine si au vrut sa limiteze actiunile de cersetorie din judet, dezvoltand in perioada 6-14 septembrie o acţiune de identificare a cerşetorilor şi a copiilor lipsiţi de ocrotirea părinţilor şi a reprezentanţilor legali, care de regulă cerşesc şi vagabondează pe străzile municipiului.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.