24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Certitudine: biletele la maxi-taxi se scumpesc

Daca ieri cresterea pretului pentru o calatorie cu maxi-taxi era doar o problema de discutat intre consilierii municipali, astazi este o certitudine ca pretul va creste de la 1,2 lei la 1,5 lei, acestia votand marirea valorii pentru o calatorie cu acest mijloc de transport. Majorarea pretului biletelor vine o data cu luna cadourilor, luna decembrie, pentru ca este nevoie de 30 de zile de la aprobarea unei Hotărâri a Consiliului Local Municipal ca modificarea de tarif să intre efectiv în vigoare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.