24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chestionare auto online pentru Braileni

Chestionare auto online pentru viitorii soferi ai Brailei. Completeaza chestionare auto online pe Forum Braila, pentru examenul de permis auto categoria B. Chestionare auto 2011 de completat online ca la chestionarele drpciv.

Chiar daca la scoala de soferi din Braila la care invatati pentru obtinerea permisului auto completati astfel de chestionare, va recomandam sa le incercati si pe cele 20 de chestionare auto online recomandate de Forum Braila.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.