24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ciculatia rutiera pe bulevardul Otelarilor din Galati va fi inchisa

Măsura restrictivă are ca scop evitarea producerii de noi accidente de muncă pe parcursul lucrărilor de modernizare a acestei străzi. Deja un muncitor a murit pe şantierul deschis pe Oţelarilor, prins sub un mal de pământ surpat se pare şi din cauza trepidaţiilor părţii carosabile.

La câteva minute după producerea accidentului de muncă soldat cu moartea unui muncitor, marţi 17 aprilie, unul dintre inginerii de la Tancrad SA, firma de construcţii care realizează modernizarea străzii Oţelarilor, ne declara că tragedia s-a produs şi din cauză că nu a fost închisă circulaţia rutieră.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.