24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cinste regelui Carol I care a semnat infiintarea bibliotecii brailene

Lumea cartilor exista la nivel organizat pentru publicul brailean de acum 131 de ani datorita regelui Carol I. Astazi, 23 august, Biblioteca Panait Istrati din Brăila sărbătoreşte 131 de ani de când Regele Carol I a semnat decretul de înfiinţare a Bibliotecii Publice din oraşul de la Dunăre. Evenimnetul cultural este marcat in Braila prin  organizarea unei expoziţii documentare cu tipărituri apărute în ultimii zece.
La 23 august 1881, Regele Carol I al României semna Decretul nr. 2134 care autoriza deschiderea şi funcţionarea în oraşul Brăila a Bibliotecii Publice şi a Muzeului Ştiinţific, act contrasemnat de V.A.Urechia, pe atunci ministru al Cultelor şi instrucţiunii publice.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.