24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cladirile brailene din patrimoniu sunt distruse de neglijenta proprietarilor

Clădirile vechi ale oraşului, care dau străzilor aerul boem de altădată, sunt în pericol să dispară. Multe dintre ele, revendicate, sunt lăsate în paragină de noii proprietari.

Motivul pentru care aceste clădiri-monument sunt lăsate în voia sorţii, este costul prea ridicat al refacerii şi întreţinerii lor. Este mult mai convenabil pentru proprietari să le lase să se prăbuşească şi apoi să vândă terenul, decât să investească în reabilitarea lor. În această situaţie se găsesc o mulţime de case situate pe străzile din centrul istoric al Brăilei. Cele mai cunoscute clădiri de acest gen sunt Hotelul Bristol (Pescăruş) şi Casa Italiană.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.