24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clubul Bamboo Braila Serghei incendiu

Atac în stil mafiot într-un club din Brăila. Ușile clubului au fost incendiate de indivizi necunoscuți. Incidentul a fost filmat pe camere de supraveghere.

“Imediat după producerea incidentului polițiștii au făcut cercetarea la fața locului. Au întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de distrugere și continuă verificările în teren pentru identificarea celor doi suspecți (…) Bărbații care se văd pe camerele de supraveghere aveau hanorac cu glugă. Noi analizăm imaginile și continuăm cercetările”. Jenel Sogor, purtător de cuvânt IPJ Brăila.

"Nu era nimeni la acea ora in club. Vecinii au sesizat incendiul, la 112. Nu au existat martori, insa au existat camerele de supraveghere. Din imagini, reiese ca este vorba de doi indivizi cu caciuli trase bine pe ochi si cu glugile pe cap. Vin cu doua-trei  pungi de benzina ssi incearca sa le arunce pe sub usa clubului. Norocul nostru este ca nu a trecut benzina pe sub usa, arzand doar fatada clubului", a explicat Catalin Serghei, proprietarul clubului.
Surse:
B1 TV
Stiri.rol


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.