24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Colectarea selectiva a deseurilor in prim plan in judet

Dovada implicarii brailenilor in colectarea selectiva stau in cele 1,5 tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice colectate în municipiul Brăila chiar într-o singură zi. Sambata, 3 noiembrie, pe raza judetului Braila s-a colectat selectiv, atat in mediul urban cat si in cel rurral. Brailenii au dat afara sdin case cantitatea de 1,5 tone de deseuri de echipamente electrice şi electronice, pentru ca „Toamna se numără deşeurile!”.
La nivelul judeţului Brăila campania s-a desfăşurat pe data de 3 noiembrie şi în localităţile Şuţeşti, Movila Miresii, Însurăţei, Traian, Bărăganul, Surdila Găiseanca, Măxineni şi Tufeşti, la centrele de colectare din reţeaua Gremlin.
Centrele de colectare DEEE din zonele Parcarea Caporal Muşat, Piaţa Radu Negru, Parcarea Şcolii Mihai Eminescu, Căminul Cultural din cartierul Nedelcu Chercea, intersecţia Străzii Valea Călugărească cu Strada Progresului şi intersecţia Bulevardului Dorobanţilor cu Strada General Eremia Grigorescu au primit în cursul zilei de sâmbătă echipamente electrice şi electronice diverse, de la televizoare, monitoare şi frigidere la obiecte de îngrijire personală.
Centrele de colectare participante la campanie sunt deschise în permanenţă, având program de funcţionare de luni până vineri, în intervalul 09:00 - 17:00.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.