24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coliziune intre doua carute din comuna Victoria

În dimineaţa zilei de 3 noiembrie 2013, la orele 9:45, ofiţerul de serviciu  din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de R.Gheorghe, din comuna Victoria, cu privire la faptul că, pe strada Trandafirilor, din localitate, a avut loc un accident rutier soldat cu două victime.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că localnica R.Marinica (20 de ani), în timp ce conducea atelajul hipo, proprietatea altei localnice, pe o stradă secundară din comună, la intersecţia cu strada Trandafirilor, nu a acordat prioritate de trecere atelajului hipo condus de D.Petrea (40 de ani), din aceeaşi comună, şi a intrat în coliziune cu acesta.

După impact, tânăra de 20 şi L.Andreea, care se aflau în căruţă, au suferit vătămări corporale uşoare, fiind transportate cu ambulanţa la spital, fără să rămână internate.

Conducătorii atelajelor hipo implicate în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.