24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Combinatul siderurgic de la Galati ar putea redeschide LTG1

Combinatul siderurgic de la Galati ar putea redeschide LTG1. Măsura este susţinută de faptul că LTG 1 are un consum energetic pe tona de metal prelucrată cu 20-25% mai mic decât cel al LTG 2, aflat în prezent în funcţiune. De asemenea, calitatea produselor funite este mai bună la laminorul 1.

Conducerea Combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi studiază oportunitatea redeschiderii Laminorului de tablă groasă nr. 1 (LTG 1, care se află în stare de conservare de circa cinci ani, în urma unei campanii de autodisponibilizări.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.