24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comert cu marijuana in plina zi

Drogurile ajung pe mana consumatorilor fie ca este noapte sau zi, fie ca este loc public sau locuinta personala. In Braila, un tanar a fost depistat de o echipa antidrog in timp ce practica comertul cu marihuana. Au fost descoperite pliculete cu droguri asura lui cat si in masina cu care circula. In fata procurului a recunoascut ca drogurile ii apartin desi nega cu inversunare cand a fost prins.
Din pacate, tanarul depistat este doar un intermediar care a picat pe mana anchetatorilor. Scopul poliţiştilor este de acum in colo sa ancheteze si să afle de unde se aproviziona vânzătorul de marihuana şi să destructureze reţeaua.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.